درباره نشریه

دانشگاه آزاد اسلامی واحد نجف­آباد با استعانت از درگاه ایزد منان در راستای تحقق اهداف و توسعه مرزهای دانش و گسترش نتایج تحقیات علمی در زمینه روش­های هوشمند در مهندسی برق با مجوز از سازمان مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی نشریه را به­صورت فصل­نامه و به دو زبان فارسی و انگلیسی منتشر می­کند. کلیه مقاله­های منتشر شده در سایت نشریه قابل مشاهده است. نشریه روش­های هوشمند در صنعت برق یک مجله دسترسی آزاد بوده و مقاله­های آن به­صورت رایگان قابل دسترسی است.

براساس قوانین نشریه نویسنده مسئول مقاله باید یکی از اعضاء محترم هیات علمی دانشگاه­ها یا موسسات تحقیقاتی باشد و ایمیل نویسنده مسئول یک ایمیل سازمانی باشد.

عنوان

شرح

نام نشریه

روش­های هوشمند در صنعت برق

نام نشریه به اختصار

روش­های هوشمند

شروع فعالیت

سال 1389

زبان نشریه

فارسی با چکیده لاتین همراه با زیرنویس شکل­ها و عناوین جدول­ها به لاتین و مراجع لاتین

اهداف کلی نشریه

توسعه مرزهای دانش و تبادل افکار بین مراکز دانشگاهی و صنعتی و گسترش نتایج تحقیقات علمی در زمینه روش­های هوشمند و کاربرد آنها در مهندسی.

کمک به ارتقای سطح علمی پژوهش و نهادینه کردن پژوهش در زمینه مهندسی.

کمک به رفع نیازهای علمی و تحقیقاتی کشور با برقرار کردن ارتباط میان پژوهشگران و مراکز علمی، صنعتی و پژوهشی.

جلوگیری از فعالیت‌های مشابه در کشور با اطـلاع رسـانی به موقع در زمینـه‌هـای پـژوهشـی تخصصی روشهای هوشمند در صنعت برق.

محورهای مقالات

برنامه­های شبکه­های عصبی، منطق فازی و الگوریتم­های ژنتیک، دستگاه­ها، مدارها و سیستم­ها، سیستم­ها و برنامه­های کنترل، سیستم­های برق الکتریکی، فناوری اطلاعات و رایانه­ها، تکنیک ها و کاربردهای مدرن، محاسبات نرم، مهندسی ارتباطات و اطلاعات، هوش محاسباتی در مهندسی برق، پردازش گفتار، تصویر و فیلم
کدگذاری کانال و منبع، فناوری طراحی مدرن الکترونیک، الکترونیک کاربردی، حسگرها ، محرک ها و یکپارچه سازی سیستم، الکترونیک قدرت، ماشین­های الکتریکی و درایوها، رباتیک و مکاترونیک، انرژی­های تجدیدپذیر مدرن، اتوماسیون کارخانه و انفورماتیک صنعتی و ...

اطلاعات